Juleboller 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Lene Indsendt : Red : |
|
|
Udrør gæren i vandet.
Rør sukker kardemomme æg rosiner sukat og ca. halvdelen af melet i. Tilsæt margarinen og slå den godt ind i dejen-tilsæt mel lidt efter lidt og ælt dejen igennem til den lige netop slipper (den skal være lidt løs) Dæk dejen med en omvendt skål og lad den hæve lunt 45 min. Slå dejen ned rul den til en pølse og del den i 12-14 stykker. Form dem til boller. Sæt bollerne på smurt plade eller bagepapir. Dæk med bradepanden og efterhæv dem i 20-30 minutter. Pensl med æg og pynt med sukker og nødder. Bag ved 200 grader i 15 min. Afkøl på bagerist. |
|
Opskriften er vist 10863 gange,
og udskrevet 323 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (23 stemmer) |
|
Kommentarer bageren - 2011-12-17 16:41:15 Skønne boller som i gamle dage.Har bagt dem til min afd. på plejehjemmet, de ældre er vilde med dem. anonym - 2010-11-21 11:29:08 Super skønne bolle og hurtig at lave kan varmt anbefales også til fryseren |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne