Marcipansnegle med citron
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør gæren ud I lillefindervarm mælk ca. 35 grader C. tilsæt salt, sukker og sammenpisket æg.
Smuldr smørret i halvdelen af melet, og rør det i gærblandingen. Tilsæt resten af melet lidt af gangen og ælt til dejen er let og smidig. Lad dejen hæve 30 minutter. Rul dejen ud i et aflangt stykke ca 40x20 cm. Rør smørret blødt med flormelis, kornene fra vanillestang, citronsaft og revet citronskal. Smør det på dejen, og riv marcipanen over. Rul dejen sammen på den lange led, og skær den i tykke skiver. Læg sneglene i muffinsforme, sæt dem på en bageplade, og lad dem hæve ca. 30 minutter. Sæt ovnen på 210 grader C. alm. ovn bag dem i 15-20 minutter. Afkøl en smule. Glasur: Rør flormelis med lidt friskpresset citronsaft og pynt de lune snegle med citronglasuren. |
|
Opskriften er vist 20046 gange,
og udskrevet 320 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne