Marcipansnegle med citron

Marcipansnegle med citron, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 20 stk.
KagerRet : Kager - Snegle ( Kager )

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Marcipansnegle med citron, billede 4 Marcipansnegle med citron, billede 1 Marcipansnegle med citron, billede 2 Marcipansnegle med citron, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
50 gram Gær, frisk
2 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
450 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Fyld:
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
150 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
2 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 Appelsin, skal heraf 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
   
200 gram Ren rå marcipan
   
  Glasur
100 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Gul frugtfarve
   
Opskrift:
Rør gæren ud I lillefindervarm mælk ca. 35 grader C. tilsæt salt, sukker og sammenpisket æg.

Smuldr smørret i halvdelen af melet, og rør det i gærblandingen. Tilsæt resten af melet lidt af gangen og ælt til dejen er let og smidig. Lad dejen hæve 30 minutter.

Rul dejen ud i et aflangt stykke ca 40x20 cm.

Rør smørret blødt med flormelis, kornene fra vanillestang, citronsaft og revet citronskal. Smør det på dejen, og riv marcipanen over.

Rul dejen sammen på den lange led, og skær den i tykke skiver.

Læg sneglene i muffinsforme, sæt dem på en bageplade, og lad dem hæve ca. 30 minutter.

Sæt ovnen på 210 grader C. alm. ovn bag dem i 15-20 minutter. Afkøl en smule.

Glasur:
Rør flormelis med lidt friskpresset citronsaft og pynt de lune snegle med citronglasuren.





karakterer:
Opskriften er vist 20046 gange,
og udskrevet 320 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 22590 (5378 kcal)
KJ pr. stk. 1129 (268 kcal)
Vægt ialt 1491 gram
Vægt pr. stk. 74 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1515 KJ (360 kcal)
Protein 5.8 gram
Fedt 15.9 gram
Kulhydrat 49.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu