Klargøring af oksetyndstegsfilet

Klargøring af oksetyndstegsfilet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Oksekød - Tyndstegsfilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Klargøring af oksetyndstegsfilet, billede 4 Klargøring af oksetyndstegsfilet, billede 1 Klargøring af oksetyndstegsfilet, billede 2 Klargøring af oksetyndstegsfilet, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Oksetyndstegsfilet
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rens undersiden af oksetyndstegsfileten for småsener. På siden af fileten kan side lidt ukorrent kød som skæres af.

Fedtkanten løftes næsten af, den må ikke løftes helt af. Dette gøres uden kniv.

Nu er senen blevet synlig og denne skæres af med en skarp kniv.

Fedtkanten lægges tilbage og ridses med en skarp kniv.





karakterer:
Opskriften er vist 62713 gange,
og udskrevet 794 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu