Hjemmelavet Koldskål
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : D. Rahe Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk æg, sukker og Vanilje sammen.
Pisk derefter æggemassen sammen med kærnemælken og tilsæt citronsaft Smag evt. til med sukker. |
|
Opskriften er vist 37615 gange,
og udskrevet 414 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Kokkemand - 2012-08-19 17:02:15 En tynd sag! men ok smag.... men meget meget tynd mig:) - 2010-04-19 15:35:31 mmmm.... den er mega god kan varmt anbefale den, den ér også god vis der kommer lidt kanel i mm.....:):):):) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne