Hjemmelavet Koldskål

Hjemmelavet Koldskål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Koldskål

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : D. Rahe

Indsendt :      Red :
Hjemmelavet Koldskål, billede 4 Hjemmelavet Koldskål, billede 1 Hjemmelavet Koldskål, billede 2 Hjemmelavet Koldskål, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
5 Hele æg, pasteuriseret 1 pasteuriseret æg vejer ca 50 gram
4 Spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.5 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
   
15 dl. Kærnemælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
   
Opskrift:
Pisk æg, sukker og Vanilje sammen.
Pisk derefter æggemassen sammen med kærnemælken og tilsæt citronsaft

Smag evt. til med sukker.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Hjemmelavet koldskål

karakterer:
Opskriften er vist 37615 gange,
og udskrevet 414 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 3868 (921 kcal)
KJ pr. Pers. 644 (153 kcal)
Vægt ialt 1800 gram
Vægt pr. Pers. 300 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 214 KJ (51 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 1.8 gram
Kulhydrat 4.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-08-19 17:02:15
En tynd sag! men ok smag.... men meget meget tynd

  -   2010-04-19 15:35:31
mmmm.... den er mega god kan varmt anbefale den, den ér også god vis der kommer lidt kanel i mm.....:):):):)