Hawaii Karry
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Moi Indsendt : Red : |
|
|
Put kyllingen i en gryde med vand og lad den stå med svag varme i et par timer (hvis man bruger fileter skal det kun være en halv til en hel time afhængig af størrelsen)
mens man partere kyllinge kødet i små stykker koger man risene i det samme vand som kyllingen var i, så får risene lidt ekstra smag. når risene er kogt og kylling parteret, finder man en dyb pande eller wok. Der putter man en go klat margarine i (ikke olie), sammen med noget karry. Karry skal have lov til lige at "brænde" af inden man putter ris og kylling i. hav en bradepande eller ildfast fad klar til at hælde ris og kyllingen over i. hver gang du skal vende en ny potion kylling og ris skal der en ny klat margarine og karry i panden. når det hele er vendt og kommet i fadet, kan man vende champion og rosiner i blandingen, det hele bliver sat i ovnen i en halvtimes tid. Lige inden serveringen pynter man med bananer og ananas. Tips: Det er også en ret man kan lave om f.eks. formiddagen og så sætte i ovnen lige inden gæsterne kommer |
|
Opskriften er vist 8091 gange,
og udskrevet 89 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Tanja - 2012-04-26 09:46:27 Fantastisk ret, den er dejlig nem at lave og næsten altid en succes. Jeg tilføjer også peanuts til nogen gange og laver en god salat til :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne