squashbrød
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Fryseegnet : Er Fryseegnet Indsendt af : Lise Indsendt : Red : |
|
|
bland gær og sukker i en skål til gæren er helt opløst (det skal nærmest "smelte").
Smelt smør i en gryde og tilsæt mælk. Tilsæt det til gærblandingen. Tilsæt ymer og reven squash. Tilsæt mel og ælt indtil dejen er smidig. Lad dejen hæve 1/2 time. Form dejen til et stort brød, og placér på en bageplade med bagepapir. Lad brødet hæve i mindst 1/2 time. Bag midt i ovnen ved 225 grader i ca. 1/2 time (hold øje med brødet). Tips: I stedet for ymer kan såvel bruges græsk yoghurt. Kan laves til boller ved samme fremgangsmåde, dog bages kun ca. 15 min. |
|
Opskriften er vist 13988 gange,
og udskrevet 397 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Karen - 2020-12-12 08:56:10 Jeg bager boller med udgangspunkt i denne opskrift, og de bliver super gode. Jeg bruger 500 g. hvedemel, 300 g. fuldkorn og tilsætter en håndfuld solsikkekerner. Ælter dejen på køkkenmaskine, den bliver temmelig klistret, så bollerne sættes på pladen med en ske. Jeg får ca. 18 stk. af sådan en portion. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne