Kyllingesalat 04
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Nej Indsendt af : Frederik Ragnhof Indsendt : Red : |
|
|
1) Kom lidt salt og peper på kyllingefileten og steg den i ca. 8 min. På hver side.
2) Snit salatm, rød og grøn peper. 3) Kom det i en skål med maj, penuts og stegt bacon. 4) Kyllinge fileten skæres i små stykker om kom det i salaten. 5) Stilles i køleskabet til den severes |
|
Opskriften er vist 10333 gange,
og udskrevet 192 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne