Reje cocktail 2
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rejerne fordeles i 4 cocktailglas og pyntes med asparges. Salt, sukker og paprika smeltes i 1 spsk. kogende vand, olie og vineddike piskes i. Marinaden hældes over rejerne. Anretningerne pyntes med mayonnaise, der er blandet med ymer, og salatblade, og stilles koldt 1/2-1 time før serveringen.
|
|
Opskriften er vist 67700 gange,
og udskrevet 882 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne