Lakse og grønsagslasagne
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : Missrefsgaard Indsendt : Red : |
|
|
Tø laksen op og evt. spinaten
Kom lidt olie i en gryde. Skær løg, hvidløg og peberfrugt i fine stykker og svits det et par minutter. Skær squash, aubergine, champignon og forårsløg i stykker og svits det med i yderligere nogle minutter. Tilsæt de hakkede tomater og bouillonterning og lad det koge nogle minutter. Tilsæt lidt ketchup, chilesovs, basilikum og oregano og lad retten simre nogle minutter. Smag til med salt og peber. Tilsæt evt. lidt ekstra vand til retten Det ildfaste fad smøres med en smule olie og der startes med et lag sovs. Derefter lægges et lag lasagneplader og der kommes sovs og spinat over og sådan fortsætter man. Slut af med et lag sovs. Lasagne bages i en forvarm ovn på 180 grader i 30-40 minutter |
|
Opskriften er vist 8144 gange,
og udskrevet 215 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer katrine o - 2012-09-20 02:54:55 laksen nævnes kun t skulle tøes op men hvordan kommes den i retten og hvornår? Missrefsgaard - 2009-08-18 11:06:17 Beklager det har jeg ikke lige fået med, det skal efter spinaten og inden det næste lag lasagneplader Else - 2009-08-14 11:49:04 Hvor skal laksen være??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne