Havregrødskage
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Fryseegnet : ja Indsendt af : Birgit Indsendt : Red : |
|
|
Kog en grød af havregryn og vand afkøl grøden rør den op med den smeltede margarine så det bliver vælling agtig.
I en anden skål piskes sukker og æg skummende. Sigt de tørre ingredienser i sukkermassen, hæld havregrødsvællingen i og bland det hele sammen. Kommes i en bradepande med bagepapir som er ca 20 x 30 cm. Bages ca 45 min ved 175 grader. Tips: Glaser evt kagen |
|
Opskriften er vist 16046 gange,
og udskrevet 257 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Lena Jensen - 2014-08-15 11:56:29 Har lige lavet havregrødskagen den er bare super benthe - 2009-11-06 08:40:32 Hi!hi!... gad vide hvordan den mon smager.... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne