Hvidvins granité med basilikum
Indsendt af : Ask Indsendt : Red : |
|
|
Kog vin, vand og sukker op. Hæld blandingen i en dyb tallerken, kom basilikummen i og lad det køle til stuetemperatur. Tag basilikummen op og stil tallerkenen i fryseren og lad det fryse til en fast blok. Skrab isen med en gaffel, og server krystallerne i et glas.
Da granitéen ikke er super sød, er den perfekt til at rense ganen med mellem to retter. Tips: Granitéen kan nemt varieres, jeg har med succes prøvet rødvin og rosmarin, rødvin og laurbær, hvidvin og citron/lime. Jeg bruger lidt mindre sukker når jeg bruger rødvin. |
|
Opskriften er vist 11144 gange,
og udskrevet 164 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Lars - 2011-01-17 08:44:31 Det smager af en million, og det er det nemmeste trick til at løfte en tre retters middag op i gourmet højder. Serverede det mellem forret og hovedret, i afkølede glas... Gæt hvem der scorede!!! Glæder mig til at prøve andre vaianter (vil dog gerne se en opskrift hvor der bruges rødvin). |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne