Fyldt helleflynder
Hovedingrediens : FladFisk - Helleflynder Indsendt af : hovmesteren Indsendt : Red : |
Fotograf: Hovmesteren |
|
helleflynderen gøres pænt rent og skrabes godt på skindet.
så skæres der et par lommer i kødet på den brune side, fra rygbenet og udad skær dem så store som det kan lade sig gøre uden at lave hul i lommen ved finnerne, og ved enderne, put noget salt ind i lommerne. læg stanniol dobbelt i bunden af en ildfast fad, (til at løfte fisken i når den ene side er spist) ellers kan man pille benene ud og fortsætte med at spise 2 løg skæres i skiver og bredes ud over staniolen fisken lægges over porrer forkoges, champignon ristes let på pande, og gulerødderne forkoges grønsagerne fordeles i lommerne, sammen med de skiveskårede tomater evt kan gulerødderne lægges rundt om fisken for at pynte og give noget farve til retten der hældes en god sjat hvidvin ved om fløden også hældes ved nu er op til den enkelte retten dækkes med stanniol og kommes i en 180-190 grader C. alm. ovn i ca 25 min(indtil fisken slipper benene) væden hældes fra fisken og sis, og bruges til at lave en opbagt sovs med sammen med væden fra nogle asparges brug evt aspargesene sammen med fisken pyntes med persille til slut og serveres med en god kartoffel og en stk flute velbekomme Tips: prøv evt med dild i fisken giver også en god smag mængden af grønsagerne afhænger af fiskens str. |
|
Opskriften er vist 19044 gange,
og udskrevet 266 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne