Dejlige hjemmelavede chips
Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : VRT Indsendt : |
|
|
Først skrælles kartoflerne og de skæres i fine skiver.
Så ligges de på panden med fedstof først. Når de er gennemstegte og ikke rå mere tages de af panden og det fede hvidløg skrælles og skæres midt og gnides på de stegte kartoffel-skiver. Gentages med citronen. Så lad kartoflerne tørre lidt og spises når de begynder at blive sprøde. Tips: Kartoflerne må ikke ligge for længe på panden ellers bliver de ikke sprøde. |
|
Opskriften er vist 18340 gange,
og udskrevet 157 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (30 stemmer) |
|
Kommentarer ib - 2010-10-10 17:29:47 de her chips er rigtig dårlige fordi de tager over 1 1/2 time og lave der bliver rigtig lidt og de smager ikke af chips bare af normale katofler. VRT - 2009-08-29 15:00:28 Jo, selvfølgelig. I kan jo prøve jer frem til hvad i bedst kan lide :) ___________________ - 2009-06-26 17:29:06 den lyder god kan man ikk pytte paprika på? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne