Krydderkage med æbler, dadler og nødder

Krydderkage med æbler, dadler og nødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Frederikke

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.smør
250 g.sukker
3 æg
2.5 dl.mælk
300 g.hvedemel
1 posebrunt bagepulver
1 stort æble
100 g.saftige dadler uden sten
1 poseDr. Oetker Chokoladekage nøddeblanding
 
Opskrift:
Rør smør og sukker blødt. Pisk
æggene i et ad gangen. Si hvedemel og bagepulver i dejen og rør den sammen
med mælken. Rør til sidst æble i små tern, grofthakkede dadler og nødder i.

Kom dejen i en smurt sandkageform.

Bag kagen ved 175 grader i ca. 1 - 1 1/4 time. Mærk efter med en gaffel eller strikkepind om kagen er bagt.

Lad den køle helt af inden servering. Kagen holder sig fint i en lukket pose op til 5 dage.





karakterer:
Opskriften er vist 11439 gange,
og udskrevet 156 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu