Krydderkage med æbler, dadler og nødder
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt af : Frederikke Indsendt : Red : |
|
|
Rør smør og sukker blødt. Pisk
æggene i et ad gangen. Si hvedemel og bagepulver i dejen og rør den sammen med mælken. Rør til sidst æble i små tern, grofthakkede dadler og nødder i. Kom dejen i en smurt sandkageform. Bag kagen ved 175 grader i ca. 1 - 1 1/4 time. Mærk efter med en gaffel eller strikkepind om kagen er bagt. Lad den køle helt af inden servering. Kagen holder sig fint i en lukket pose op til 5 dage. |
|
Opskriften er vist 11439 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne