Hummersalat
Hovedingrediens : Hummer - Hummer kogt Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mayonnaisen smages til med lidt af hummer- og aspargessuppen og blandes med ris eller nudler, kogt, ituskåret hummerkød og aspargessnitter. Pyntes med dild.
Tips: Har du rå hummer, så se hvordan de koges her |
|
Opskriften er vist 62253 gange,
og udskrevet 543 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Ham selv - 2016-11-12 12:51:48 Super lækkert :) Hans Norge - 2012-10-06 12:50:21 Der mangler nu lidt smagssætter i denne opskrift, så jeg tilføjede 1 tskf. citronsaft og et lille drys mild paprika, desuden blandede jeg knust dild i selve dressingen, det gav den et fint pift. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne