Hummersalat

Hummersalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Hummer - Hummer kogt

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :
Hummersalat, billede 4 Hummersalat, billede 1 Hummersalat, billede 2 Hummersalat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 g.mayonnaise
 kogt hummerkød af 1 portionshummer
25 g.kogte suppehorn
150 g.aspargessnitter
 
Opskrift:
Mayonnaisen smages til med lidt af hummer- og aspargessuppen og blandes med ris eller nudler, kogt, ituskåret hummerkød og aspargessnitter. Pyntes med dild.

Tips:

Har du rå hummer, så se hvordan de koges her





karakterer:
Opskriften er vist 62253 gange,
og udskrevet 543 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-11-12 12:51:48
Super lækkert :)

  -   2012-10-06 12:50:21
Der mangler nu lidt smagssætter i denne opskrift, så jeg tilføjede 1 tskf. citronsaft og et lille drys mild paprika, desuden blandede jeg knust dild i selve dressingen, det gav den et fint pift.