Glaseret laksefilet med chilli, ingefær og lime
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Saxasj Indsendt : Red : |
|
|
Laksefiletter aftørres med køkkenrulle, lægges på en tallerken og smøres med en blanding af chilli, ingefær og reven limeskal. Limesaft presses over og der drysses med salt og peber. Fisken trækker ½-1 time. Vendes herefter i en blanding af rugmel og birkes. Steges på pande i en ”god klat smør” ved jævn/svag varme 5 min. På hver side. Tages af panden og trækker tildækket 10-15 minutter. Imens hældes honning på panden til stegesmørret. Det småsnurrer til det er ”jævnt”. Herefter fordeles ”sovsen” over fisken og der serveres straks sammen med nye kartofler, flødestuvet spinat og/ eller grønne asparges.
Tips: Smager også lækkert som kold, anrettet på en salatbund |
|
Opskriften er vist 12213 gange,
og udskrevet 268 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-10-23 10:49:40 en super lækker ret. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne