Grillede grønsager 02
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Grillbill Indsendt : Red : |
|
|
Pitabrød: Rør gæren ud i det lunkne vand. Honning, fuldkornsmel, olie og salt kommes i. Melet tilsættes, og det æltes til en ensartet dej. Dækkes med plast film og hæver til dobbelt størrelse. Del dejen i 15 lige store klumper, form dem til boller og rul dem flade med en kagerulle. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen ca. 3-4 minutter ved 275 grader.
Grønsager: Skræl gulerødder og pasinakker og skær dem i ca 1 cm tykke skiver. Courgetterne skylles og skæres ligeledes i skiver. Peberfrugterne skylles, befries for kerner og deles i 5-6 stykker. De udskårne grønsager sættes på bambuspindene og grilles på en varm grill over direkte varme i 3-4 minutter Kommes herefter i en skål sammen med hvidløg, chili og olivenolie og smages til med salt og peber. Kørveldressing: Kørvelen røres ud i cheasyfraice og smages til med salt og peber. Pitabrødene åbnes, grønsagerne kommes i og kørveldressingen tilsættes |
|
Opskriften er vist 4344 gange,
og udskrevet 76 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne