Boller 14
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Kan Fryses. Indsendt af : Carina-Sj Indsendt : Red : |
|
|
Mælk og Margarine lunes ved svag varme, gæren udrøres heri. (hældes i en rører skål). Ald det andet blandes heri lidt efyer lidt. Dejen slåes godt sammen i fadet. Lad dejen hæve lunt til dobbelt størrelse, Ca. 15 min.
Formes og pinsels med æg. Bages ved 200 grader i Ca. 10 min. Tips: Dejen skal virke/være klisteret. |
|
Opskriften er vist 5726 gange,
og udskrevet 88 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne