Casadillias

Casadillias, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinginderfilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Lotte

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 soft tortillias (2 pr person, små til ungerne)
1 dl.løse ris eks. Jasminris ukogte eller 1½ dl kolde kogte ris fra dagen før
 pizzaost efter smag
300 g.kyllinge inderfilétter
 pizzakrydderi, paprika, salt og peber
 olie til stegning
 Frisk iceberg
 tomater
 Agurk
 Evt.fine skiver rødlæg eller hakket forårsløg
 Græsk yoghurt dressing
 Salsadip
 
Opskrift:
Steg kyllingeinderfilétterne på en pande, krydder dem med krydderierne.

Kog risene efter anvisning på pakke eller brug en risrest fra dagen før.

Læg en soft tortillias på en microvnsfast tallerken, læg et tyndt lag kogte ris oven på, læg kyllingeinderfilétterne gerne skåret lidt i stykker oven på, fordel pizzaost på og læg en soft tortillias som låg. varmes igennem i mikroovn i ca. 1½ min eller til godt varm og osten er smeltet.

Salaten hakkes og lægges ovenpå, der pyntes med agurkeskiver, tomatbåde og løg, serveres med en hvid dressing eks. græsk yoghurt dressing og salsadip.

Tips:

En utrolig hurtig hovedret. Nem og fedtfattig. Man kan putte mange forskellige kødtyper inden i, evk. en rest pastasauce, stegt kyllingefars med krydderier, rester af hakkebøf, rester af nakkekorteletter eller rester fra grill. Ovenpå kan salatindholdet også varieres efter smag og lyst, bare husk at friskhed er et godt kodeord. Oliven kan også bruges. Herhjemme bruger vi de store softtortillias til de voksne og de små til ungerne, det er en stor lykke, da de så ikke skal dele for at kunne spise op. God appetit





karakterer:
Opskriften er vist 9851 gange,
og udskrevet 128 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu