Lækkermundenes leverpostej
Hovedingrediens : Blandet kød - Leverpostej Oprindelsesland : Danmark Kilde : Postgården Reersø Indsendt : Red : |
|
|
Lever, løg, spæk og benfri sild køres flere gange i gennem kødhakkeren, hvorefter farsen røres længe og godt med krydderierne, fløde, æg og mel.
Farsen hældes i en form beklædt med spæk og bages i vandbad ca. 1 time og ved tør varme i 1/2 time ved 175 grader.
|
|
Opskriften er vist 18489 gange,
og udskrevet 360 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne