Stegt hornfisk med stuvede kartofler
Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fiskenene deles i 3-4 stykker som krydres med salt og peber, vendes i mel og steges på en pande i smør.
Flødestuvede kartofler: Smelt smørret, tilsæt melet og pisk godt. Hæld fløden og mælk i opbagningen lidt ad gangen under stadig piskning. Lad saucen koge i ca. 5 minutter, pisk i saucen så den ikke klumper. Er saucen for tyk tilsættes lidt vand. Tilsæt kartoflerne i skiver eller kvarte og smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 31699 gange,
og udskrevet 417 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne