Parmaskinkeruller oliventapanade/tomatpesto

Parmaskinkeruller oliventapanade/tomatpesto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ask

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
8 skiverparmaskinke
4 spsk.oliven tapanade
4 spsk.tomatpesto
1 mozzarella ost
16 bladebasilikumblade
 
2 modne tomater
0.5 soltørret tomat
0.25 rød chili
1 forårsløg
0.25 fedhvidløg
0.5 lime
1-2 spsk.olivenolie
 
1 håndfuld rucolasalat
 
Opskrift:
Hak tomaterne groft, soltørret tomat og chili meget fint, og skær forårsløget i fine skiver. Bland en dressing af hvidløg, saften fra limene og olien. Bland det hele og lad det trække.

Del osten i 8 stykker. Læg 4 skiver parmaskinke på et spækbræt, fordel 1 spsk. oliventapanade på hver, læg to blade basilikum, og et stykke ost i den ene ende, og rul dem sammen. Gentag processen og brug tomatpesto i stedet for tapanaden.

Læg lidt rucola på en desserttallerken, top med tomatsalsaen og læg en af hver rulle på tallerkenen. Server med et godt flute.

Tips:

Opskrifter på oliventapanade og tomatpesto er lagt ind i kogebogen.





karakterer:
Opskriften er vist 11440 gange,
og udskrevet 239 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-01-16 13:51:14
Jeg har valgt at servere en tomatsalsa til rullerne for at få lidt ekstra friskhed/syre til retten, så salsaen ovenfor er tilbehør og ikke en del af rullerne. Tomatpestoen (og oliventapanaden) har jeg lagt ind som selvstændige opskrifter, da de også kan bruges til mange andre ting.

  -   2010-01-03 16:52:13
Hvordan kan det være at du har to forskellige opskrifter på tomatpesto. En her på denne opskrift, og der har du skrevet, at den er lagt ind som opskrift. Når man så søger på tomatpesto er der nogle helt andre ingredienser i

  -   2009-07-12 11:25:16
Efter at have prøvet opskrifte nogle gang, er jeg begyndt kun at bruge 1/2 spsk tapenade/pesto (på første halvdel af skinken), da det ellers har tendens til at blive for fedt.