Bankeflæsk fra Øster Tørslev Kro (Ved Randers)

Bankeflæsk fra Øster Tørslev Kro (Ved Randers), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Torben Holmelund

Indsendt :     

Ingredienser:
1 l.kærnemælk
18 skiverflæsk
 hvedemel
 Salt
 Peber
 Ris
 Kulør
 
Opskrift:
Flæsket vendes i mel med passende mængde salt og peber.
Flæskes brunes ganske let i en tyk bundet gryde. Det kan være nødvendigt at tage flæsket op for at få plads til alle stykkerne.
Når alle flæske stykkerne er brunet lægges de pænt i lag i gryden. Herefter tilsættes kærnemælk, så det dækker.
Retten koger nu let, i en time.
Risen gøres nu klar, så det passer med mængde og tid (følg opskrift på rispakken).

Når retten har kogt i en time, tilsættes kulør og efter smages med salt og peber.

Tips:

Husmandskost fra en svunden tid





karakterer:
Opskriften er vist 9387 gange,
og udskrevet 122 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-10-16 10:55:07
Jeg glemte at skrive at stegesovsen skal jævnes med mel og vand, og det er nemest at kødet tages op imens.

  -   2009-06-09 18:18:00
Glemte at tilføje at flæsket selvfølgelig skal bankes, inden det vendes i melet.