Nudelsuppe med kylling

Nudelsuppe med kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.kyllingebryst
1 l.hønsebouillon
4 champignoner
3 fedfintsnittet hvidløg
5 snittede forårsløg
 Hakket koriander
125 g.bønnespirer
100 g.ægnudler/risnudler/glas nudler
 peber
2 spsk.sojasauce
 
Opskrift:
Knus hvidløgene, og skær forårsløg og champignon i tynde skiver.

Skær kyllingekødet i strimler og læg det i en skål. Drys med peber og hvidløg og hæld soya over.
Lad det trække 10 min.

Varm olien op i en stor gryde, tilsæt hvidløg og kylling og sauter det i 3-4 minutter.

Rør champignoner i og steg videre i ca. 2 minutter.

Tilsæt vand og korianderm og kog op.

Skru ned for blusset, læg låg på og lad simre i 10-12 minutter.

Sænk nudlerne i en sigte ned i en gryde med kogende vand i 5 min. Lad nudlerne løbe af og skær dem i mindre stykker.

Tilsæt løg, bønnespirer og nudler og lad det simre 5 min.





karakterer:
Opskriften er vist 36484 gange,
og udskrevet 534 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-03-17 18:48:32
Rigtig god suppe inden der kom bønnespirer i, det ødelagde suppen. Vil lave den igen dog uden bønnespirer.