Nudelsuppe med kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
|
|
Knus hvidløgene, og skær forårsløg og champignon i tynde skiver.
Skær kyllingekødet i strimler og læg det i en skål. Drys med peber og hvidløg og hæld soya over. Lad det trække 10 min. Varm olien op i en stor gryde, tilsæt hvidløg og kylling og sauter det i 3-4 minutter. Rør champignoner i og steg videre i ca. 2 minutter. Tilsæt vand og korianderm og kog op. Skru ned for blusset, læg låg på og lad simre i 10-12 minutter. Sænk nudlerne i en sigte ned i en gryde med kogende vand i 5 min. Lad nudlerne løbe af og skær dem i mindre stykker. Tilsæt løg, bønnespirer og nudler og lad det simre 5 min. |
|
Opskriften er vist 36484 gange,
og udskrevet 534 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Lotte - 2017-03-17 18:48:32 Rigtig god suppe inden der kom bønnespirer i, det ødelagde suppen. Vil lave den igen dog uden bønnespirer. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne