Fyldte Squash 03
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt af : Olga Indsendt : Red : |
|
|
Skær squashen på langs.
Skrab indmaden ud med en ske (skal bruges til saucen) og skær det og de afskårne endeskiver i terninger. Drys de udhulede squash med salt og lad dem trække i 10 min. Tør derefter salt og væde af med en køkkenrulle. Fars: Rør en fars af kød, rasp, mælk, æg, løg og krydderier. Fyld farsen i de udhulede squash og drys med parmesanost og læg de skivede ostestykker ovenpå. Sauce: Svits løgene i en gryde, tilsæt terningerne af fyldet og de afskårne endeskiver, hæld flåede tomater over. Kog saucen i ca. 5 min. Smag til med salt og peber. Hæld saucen i et smurt ovnfast fad, og læg herpå de fyldte squash. Bag den midt i oven for 200 grader i ca. 50 min. |
|
Opskriften er vist 7843 gange,
og udskrevet 167 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne