Omelet

Omelet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 1 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Omelet

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Frederikke

Indsendt :      Red :
Omelet, billede 4 Omelet, billede 1 Omelet, billede 2 Omelet, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
4 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.25 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 knsp. Peber, hvid
   
20 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Pisk hele æg sammen med vand, salt, og peber med en gaffel.

Smelt fedtstoffet på panden. Hæld æggemasen på panden, når fedtstoffet er gyldent. Rør i ottetalsbevægelser i æggemassen, til den begynder at stivne.

Dæmp varmen. Løsn omeletten langs kanten. Ryst panden lidt frem og tilbage, så man kan mærke at omeletten er løs. Ellers må man forsigtigt løfte den lidt fra panden, og skubbe en lille klat fedtstof indenunder.





karakterer:
Opskriften er vist 58054 gange,
og udskrevet 395 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 2272 (540 kcal)
KJ pr. Pers. 2272 (540 kcal)
Vægt ialt 361 gram
Vægt pr. Pers. 361 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 629 KJ (149 kcal)
Protein 9.8 gram
Fedt 12.2 gram
Kulhydrat 0.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu