Omelet
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt af : Frederikke Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk hele æg sammen med vand, salt, og peber med en gaffel.
Smelt fedtstoffet på panden. Hæld æggemasen på panden, når fedtstoffet er gyldent. Rør i ottetalsbevægelser i æggemassen, til den begynder at stivne. Dæmp varmen. Løsn omeletten langs kanten. Ryst panden lidt frem og tilbage, så man kan mærke at omeletten er løs. Ellers må man forsigtigt løfte den lidt fra panden, og skubbe en lille klat fedtstof indenunder. |
|
Opskriften er vist 58054 gange,
og udskrevet 395 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne