Fantastisk champignonsauce
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Fryseegnet : ej fryseegnet Indsendt af : keller Indsendt : Red : |
|
|
svits champignon til de er bløde og tilsæt fløde. lad det koge op og tilsæt bouillon hp sauce og ribs gelé.
lad det koge godt op og smag evt til med lidt peber. |
|
Opskriften er vist 10912 gange,
og udskrevet 239 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-11-27 18:20:29 Mmm, den skal jeg helt sikkert prøve at lave. Tak for opskriften :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne