Svenske kötbullar
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Oprindelsesland : Sverige Indsendt : Red : |
|
|
Kødet males gennem kødmaskinen. Apollinaris og rasp hældes sammen og røres i farsen, der krydres og røres godt med ægget.
Hakket løg ristes gyldent i margarine og blandes i farsen, der skal være så fast, at den kan trilles i valnøddestore boller. De brunes hurtigt og dækkes med bouillon eller fløde, hvori bollerne koges sagte 5 min. Retten smages til, jævnes og farves evt. med kulør. Kartofler eller brød og salat serveres til. |
|
Opskriften er vist 20359 gange,
og udskrevet 603 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (18 stemmer) |
|
Kommentarer BM - 2008-01-25 14:52:36 En god gammel traditionel svensk husmandskost. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne