Lækre hvedeboller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Den perfekte kok Indsendt : |
|
|
1. Tænd ovnen på 225*
2. Smelt margarine i en gryde, tilsæt mælk og lad det blive finger varmt 3. Hæld margarinen og mælken i en skål og opløs gæren heri 4. Pisk æg salt og sukker i mælkeblandingen 5. Bland hvedemelet i, lidt ad gangen 6. Ælt dejen godt på bordet og i skålen 7. Sæt dejen i forhævning 10 min. 8. Ælt dejen igen, form den til 16 boller, og sæt dem på en bageplade 9. Sæt bollerne til efterhævning i 10 min. 10. Bag bollerne midt i ovnen i ca. 15 min. Tips: Super gode til fødselsdag, hvis man putter lidt glasur på toppen. (: |
|
Opskriften er vist 46075 gange,
og udskrevet 691 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (74 stemmer) |
|
Kommentarer Anna - 2018-02-15 11:43:42 Super lækre! Nogle af de bedste boller jeg har smagt - mine børn elskede dem. God opskrift. 😊 Jette - 2016-04-11 14:36:48 Der skal mere mel i end der står i opskriften. Dejen bliver meget våd ellers.Man kan også komme mindre smør eller mælk i. Esben - 2016-01-13 10:46:12 Fantastiske boller med en utrolige god smag, jeg kan kun opfordre andre til at prøve og bage disse fantastiske boller. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne