Piperade
Indsendt : |
|
|
Skær løgene i skiver og steg dem langsomt til de er bløde.
de må ikke brune.
peberfrugterne strimlet og steges med til de er bløde.
kom de ituskårne tomater, salt, peber og krydderurteri, læg låg på og kog det for svag varme i en times tid.
fordel peber/tomatmasse i 4 portionsskåle, og slå et æg ud på toppen af hver.
bag dem i en varm ovn, til hviden er stiv, men blommen er blød
5-7 minutter.
Tips: piperade stammer fra baskerlandet |
|
Opskriften er vist 10144 gange,
og udskrevet 124 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Kim Olsen - 2023-06-27 20:48:01 Piperade serveres normalt med skiver af den lokale skinke, lufttørret bayonne skinke. I nødstilfælde bruges spansk sortfodsskinke eller parmaskinke. I San Jean de Luz spises piperade med grillstegte tun-koteletter. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne