Albansk Byrek
Indsendt af : Liridon Indsendt : |
|
|
Penselstryg panden med olivenolien og læg så wienerbrødspladerne på. Læg først to blader, penselstryg derefter olivenolie på bladene og læg to nye blader på. Bliv ved med det indtil du har brugt halvdelen af bladene.
Drys derefter spinat og salt på. Udbred følgende ingredienser over bladene, fetaost, olie, løg, æg og salt. Gør derefter det samme med anden halvdel af bladene. Kanterne i de nederste blade skal rulles over overfladen og drys til sidst olie på overfladen inden den bages moderat 3501_F i ca. 45 minutter. |
|
Opskriften er vist 8569 gange,
og udskrevet 101 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Tulle - 2012-11-09 18:27:20 Jer forstår ikke fremgangsmåden, hvis den er godkendt af Alletiders Kogebog kan vi så ikke få omskrevet fremgangmåden lidt mere udførligt. Spinat?hvor meget , har aldrig hørt ordet "grønne" løg, filo dej må skulle deles i mange stk. med de mange lag. Hvordan du "mig"? Jeg har lyst at prøve den mig - 2012-02-23 22:56:29 den er perfekt !!!!!!! anonym - 2011-03-31 09:14:54 fremgangsmåden er uoverskuelig anonym - 2011-03-31 09:12:23 Indkøbsliste og opskrift passer ikke sammen ( der er ikke spinat på listen ) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne