Artiskoksovs - Artiskok sovs
Indsendt : |
|
|
Skær toppen og stokken af. Bring artiskokkerne i kog i 1 l letsaltet vand tilsat citronsaften og estragonstilken. Kog dem møre ca. 20 min. Kom grøntsagerne og kog dem møre sammen med.
Tag artiskokkerne og grøntsagerne op og kog lagen ned til det halve, ca. 4 dl. Fjern skæg og blade fra artiskokbundene. Kog eddike med groftmalede peberkorn ind til det halve. Si kornene fra og kom eddiken i en blender med æggeblommerne, tilsæt artiskokvandet, lidt efter lidt, grøntsagerne og artiskokbundene, mens blenderen kører, si saucen og varm den forsigtig op, må ikke koge. Smag til med salt og peber og frisk estragon. |
|
Opskriften er vist 7027 gange,
og udskrevet 97 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne