Mozartkage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Kagen er fryseegnet uden fyld. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt smør over svag varme, tilsæt itubrækket chokolade og rør til chokoladen er smeltet.
Sluk og rør pulverkaffe i.
Hak nøddekerner ret fint, og bland dem med vanillesukker og mel. Pisk æggene grundigt med sukker, og rør først melblandingen, og så chokoladeblandingen i. Fyld dejen i en smurt mel, eller raspdrysset springform ca. 21 cm. i diameter, eller tærteform, og bag på næstnederste rille i ovnen i 40-45 minutter, ved 175 grader C. Lad kagen stå lidt i formen, før den vendes ud til afkøling på en rist, og stænkes med likør, mens den endnu er varm. Lad blød nougat ligge i køleskab et par timer, så den er godt kold. Smelt itubrækket hvid chokolade sammen med olie over svag varme, og tag kasserollen af varmen, så snart chokoladen er smeltet. Bred chokoladen på kagen, og drys reven eller hakket nougat over. |
|
Opskriften er vist 19856 gange,
og udskrevet 215 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne