Råger i fad
Indsendt : Red : |
|
|
6 råger ombindes, brunes og lægges i et dybt ovnfast fad.
3 tykke skiver letsaltet flæsk skæres i terninger og brunes til de er gyldne. 150 g. forkogte miniløg og 10 skrællede usaltede oliven tilsættes og svitses et øjeblik. Pandeindholdet hældes over retten. Gryden koges af med 3 dl. bouillon, 1 dl. portvin eller sherry og 1 dl. fløde, smages til med salt og hældes over retten. Fadet dækkes med låg/folie og sættes midt i ovnen ved 125 grader c. i 1.5-2 timer. Ved anretningen drysses 250 g. smørristede champignoner over, og lun flute eller nye kartofler serveres til. |
|
Opskriften er vist 4687 gange,
og udskrevet 117 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne