Råger i fad

Råger i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6 råger
 
3 tykke skiver letsaltet flæsk
150 g.forkogte miniløg
10 skrællede usaltede oliven
 
3 dl.bouillon
1 dl.portvin eller sherry
1 dl.fløde
 salt
 
250 g.champignoner
 smør
 
Opskrift:
6 råger ombindes, brunes og lægges i et dybt ovnfast fad.

3 tykke skiver letsaltet flæsk skæres i terninger og brunes til de er gyldne. 150 g. forkogte miniløg og 10 skrællede usaltede oliven tilsættes og svitses et øjeblik.

Pandeindholdet hældes over retten. Gryden koges af med 3 dl. bouillon, 1 dl. portvin eller sherry og 1 dl. fløde, smages til med salt og hældes over retten.

Fadet dækkes med låg/folie og sættes midt i ovnen ved 125 grader c. i 1.5-2 timer.

Ved anretningen drysses 250 g. smørristede champignoner over, og lun flute eller nye kartofler serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 4687 gange,
og udskrevet 117 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu