Valnøddesnaps af valnøddekerner
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Snaps Indsendt : Red : |
|
|
Læg valnødder og rosiner i en fl. Eller et glas. Hæld snapsen over og lad det trække indtil valnødderne begynder at smage igennem ( ca. 8-14 dage ).
Så fjernes valnødderne. Lad rosinerne blive i snapsen til den er tilpas sød og rund i smagen. |
|
Opskriften er vist 33815 gange,
og udskrevet 485 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Erik - 2021-11-16 21:19:50 Nem og god John - 2018-10-14 12:54:58 Prøv med lyse rosiner! Kan varmt anbefales. Torben Axelsen - 2015-12-09 16:45:59 Har nu prøvet det flere gange i år og den er bedre end med de grønne først på sommeren, så jeg kan kun anbefale andre at lave denne her. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne