Arabisk kylling med æbler,rosiner og kanel
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt af : cj Indsendt : Red : |
|
|
rens kyllingen (tøm for indmad, hvis dette forefindes).
bland øvrige ingredienser i en skål og fyld kyllingen med blandingen. steg i ovnen(efter anvisning på kyllingen, som afhænger af str på denne) i en bradepande. Tips: serveres med ris, couscous el bulgur (evt tilsat lidt spidskommen i kogevandet)og en agurkesalat lavet af en hel (stor) agurk(araberne foretrækker den skrællet) 1 spsk olie 1 tsk orangeblomstvand (købes i indvandrerbutikker) revet skræl af en 1/2 appelsin salt og peber efter smag. |
|
Opskriften er vist 24082 gange,
og udskrevet 385 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-05-29 21:33:51 Denne kylling er hurtig at tilberede og den smager fantastisk. Bjarne Haasum - 2013-02-09 21:23:10 Det lyder da som en rigtig lækker ret ( den oprindelige )Den vil jeg prøve. Altid dejligt at prøve nye retter. køkkenhexen - 2011-09-25 12:16:40 Jeg synes at det er en rigtig god ide med rosiner, det giver ligessom et oprigtigt præg. Forslag: gnid kyllingen med salt og gurkemeje inden stegning. anonym - 2011-07-18 19:07:53 ja conny det tror jeg gerne, men nu er det ikke en dansk and, men arabisk kylling, og originalen er med rosiner :) Conny - 2010-08-31 01:17:22 Det smager meget bedre med svesker indeni - næsten som en andesteg med fyld, og hakkede løg som anbefalet af brugerne passer også rigtigt godt smmen med æbler og svesker, inden det bliver puttet indeni i kyllingen. Absolut en favoit med svesker i. anonym - 2009-06-16 22:49:14 tilføj gerne 1-2 hakkede løg i fyldet.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne