Portulakstilke, sødtsyltede
Hovedingrediens : Grøntsager - Portulak Indsendt : Red : |
|
|
De rensede stilke skæres i stykker på 3 cm. Vand, eddike og sukker røres sammen og bringes i kog. Stilkene hældes i og koges 3-5 min. vaniljesukker og Atamon tilsættes. Fyldes i varme, Atamonskyllede glas, der lukkes. Lagen kan også krydres med revet citronskal, hele nelliker og et stykke hel kanel.
|
|
Opskriften er vist 12109 gange,
og udskrevet 174 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne