Indian Cream Curry
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : jampe Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Portion 1:
Løg brunes i olien - derefter tilsættes karry og kød som brunes sammen med. Portion 2: Alle ingrdienser hældes i og simrer under låg i 30 minutter Fløde tilsættes og koges sammen med retten i yderligere 20 minutter. Sovsen jævnes evt. Tips: Tilbehør (vigtigt): Ris Bananskiver Agurkesalat |
|
Opskriften er vist 34869 gange,
og udskrevet 708 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Christina - 2012-04-03 18:47:52 Så er denne opskrift prøvet.. Det blev slet ikke som forventet.. Måtte tilføje noget kokosmælk.. :D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne