Indian Cream Curry

Indian Cream Curry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : fryseegnet

Indsendt af : jampe

Indsendt :     
Indian Cream Curry, billede 4 Indian Cream Curry, billede 1 Indian Cream Curry, billede 2 Indian Cream Curry, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Portion 1:
1 kg.skært svinekød
300 g.hakkede løg
3 spsk.olie
3 tsk.karry
 
 Portion 2:
2 tsk.salt
3 tsk.ingefær
2 fed.hvidløg
1 ds.hakkede tomater
2 dl.vand
 
5 dl.fløde
 
Opskrift:
Portion 1:
Løg brunes i olien - derefter tilsættes karry og kød som brunes sammen med.

Portion 2:
Alle ingrdienser hældes i og simrer under låg i 30 minutter

Fløde tilsættes og koges sammen med retten i yderligere 20 minutter. Sovsen jævnes evt.

Tips:

Tilbehør (vigtigt): Ris Bananskiver Agurkesalat





karakterer:
Opskriften er vist 34869 gange,
og udskrevet 708 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-04-03 18:47:52
Så er denne opskrift prøvet.. Det blev slet ikke som forventet.. Måtte tilføje noget kokosmælk.. :D