Bourbon Chicken
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Claus Bruun Indsendt : Red : |
|
|
Opvarm olien på en varm pande
Tilføj kyllingestykkerne og steg dem til de er let brune fjern kyllingestykkerne Tilføj de øvrige ingredienser, varm dem ved medium varme til de mixede og opløste Tilføj kyllingestykkerne og bring det hele i kog. Reducer varmen og lad det koge i 20 minutter Server over varm Basmatiris. |
|
Opskriften er vist 12337 gange,
og udskrevet 179 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer AK - 2010-11-28 17:30:09 Lækker opskrift. Kan anbefales! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne