Sursyltede portulakstilke
Hovedingrediens : Grøntsager - Portulak Indsendt : Red : |
|
|
De friske blade på portulakstilkene kan stuves sammen med spinat.
De rensede stilke skæres i stykker på 3 cm, og lægges i saltlage. Stilles køligt i 1 døgn. Eddike, løg, laurbærblade, fintklippet dild og sukker koges 5-10 min. De afdryppede stilke lægges i og gives et opkog. Konserveringsmiddel tilsættes. Hældes op og bindes til.
|
|
Opskriften er vist 11560 gange,
og udskrevet 158 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne