Sursyltede portulakstilke

Sursyltede portulakstilke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Grøntsager - Portulak

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.tykke, saftige portulakstilke (500 g rensede)
 
 Saltlage:
1 l.vand
125 g.salt
 
 Syltelage:
7.5 dl.eddike
125 g.skoldede, pillede perleløg
2 laurbærblade
1 bundtfrisk dild
200 g.sukker
 tsk.konserveringsmiddel
 
Opskrift:
De friske blade på portulakstilkene kan stuves sammen med spinat. De rensede stilke skæres i stykker på 3 cm, og lægges i saltlage. Stilles køligt i 1 døgn. Eddike, løg, laurbærblade, fintklippet dild og sukker koges 5-10 min. De afdryppede stilke lægges i og gives et opkog. Konserveringsmiddel tilsættes. Hældes op og bindes til.





karakterer:
Opskriften er vist 11605 gange,
og udskrevet 159 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu