Fødselsdags boller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : ja Indsendt af : Tina Indsendt : Red : |
|
|
smelt fedtstoffet og tilsæt mælken - lad det blive fingervarmt. udrør gæren heri. tilsæt sukker og sammenpiskede æg. bland rusinerne i lidt af melet o rør dejen sammen med en ske.
obs: dejen er og skal være ret lind, så bliver bollerne bedst. sæt dejen til hævning på et lunt sted i en halv times tid. form dejen til boller - tag godt med mel på hænderne, og sæt bollerne direkte på bagepladen belagt med bagepapir. lad dem efterhæve i 10 min. pensles med æg og bages midt i ovnen ved 200-225 grader i ca 12 min. Tips: kom evt. solsikke-kerne på toppen. :) |
|
Opskriften er vist 11300 gange,
og udskrevet 197 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Anida - 2016-12-26 18:28:10 Hvad mener i med fedststoffet altså mener i smør æg eller hvad. tina - 2009-05-30 14:57:59 bollerne er rigtig hurtige at lave, dejlig luftige, og smager kanon godt..!! kan 100% anbefales her fra :D tina - 2009-05-30 14:50:49 der er ca til 25 boller. ved ikke hvorfor det ikke kom med |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne