Fransk Hvidløgskylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Mosegaard Skovbrug Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kyllingen krydres med salt og peber samt 4 -5 fed presset hvidløg (indvendigt)og lægges på en bund af meget tynde skiver af citron og peberfrugt i et ildfast fad - tilsæt evt. lidt olie og hvidvin i bunden.
Kyllingen steges i ovn ved ca. 160 grader C. alm. ovn i 1,5-2 time - skal lige blive brun !! Kog ris, skal være løse og ikke våde, afkøles. Halver tomaterne. Snit forårsløg i små skiver og bland - tomater, forårsløg, majs i risene, tilsæt evt. rød peberfrugt i meget små tern. Dressing: Lav en dressing af følgende - Lidt hvidvinseddike, Dijonsennep Estragon, Salt og Peber. Dressing blandes sammen med ris og grøntsager Lav rissalat et par timer før servering - lad salaten trække i stuetemperatur. Tips: Der serveres hvidløgsflutes eller andet godt brød til retten Evt. serveres bagte hvidløg som tilbehør |
|
Opskriften er vist 25957 gange,
og udskrevet 291 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne