Keshi Yena (Fyldt ost)
Hovedingrediens : Kylling - Kogt/stegt kylling Indsendt : Red : |
|
|
Skær toppen af osten og gem.
Udhul forsigtigt osten til 0.25-0.5 tomme skal.
Osten skal ligne et udhulet græskar.
Sauter de resterende ingredienser, undtaget æg i smør, småkog i ca. 20 minutter. Pisk 4 æg sammen og rød dem i blandingen. Hæld det i osten og læg toppen på igen, pensl med det sidste æg for at forsegle. Smør en bradepande og fyld ca. 1 cm. vand i bunden og sæt osten heri. Bag ved 350 F 1-1½ time. Osten vil udvide sig en smule, men ellers bevare formen. Serveres rygende varm skåret i skiver Tips: Oversat fra engelsk. |
|
Opskriften er vist 4836 gange,
og udskrevet 68 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne