Shakshouka
Indsendt : Red : |
|
|
Varm olien i en stor pande og sauter løg og peber til de er let gyldne.
Skræl og riv tomaterne på de store huller i rivejernet. Tilsæt tomaterne til panden, læg låg på og kog ved svag varme i 15-20 minutter. Fjern låget og knæk æggene over grøntsagerne, rør forsigtigt for at bryde æggeblommen. Læg låget på igen og kog ved middelvarme i ca. 5 minutter eller indtil æggene er faste. Krydr med salt og peber. Spises med varme pitabrød. Tips: Kryder evt. med oregano og paprika. |
|
Opskriften er vist 5916 gange,
og udskrevet 59 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2009-07-22 08:21:20 På de billeder jeg har set af Shakshouka ser det ud til at ægget ligger ovenpå nærmest som et spejlæg, så jeg forstår ikke lige det med at røre forsigtigt for at bryde æggeblommen'? Per - 2009-07-22 07:51:20 På de billeder jeg har set af Shakshouka ser det ud til at ægget ligger ovenpå nærmest som et spejlæg, så jeg forstår ikke lige det med at røre forsigtigt for at bryde æggeblommen'? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne