Svenskpoelseret med et pift
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Fryseegnet : Kan fryses op til et halvt år Indsendt af : Mia Gammelgaard Indsendt : Red : |
|
|
Skær kartoflerne i mellemstore tern. Kog dem til der stadig er bid. Hæld vandet fra og læg kartoffelstykkerne i en skål.
Svits løg og krydderier sammen med smør i gryden til løgene har en let gylden farve. Tilsæt pølserne og svits dem let. Tilsæt mælk og fløde og rør godt rundt. Tilsæt så de friske tomater og tomat pure og lad det komme i kog. Tilsæt eddike så snart det koger og lad det simre i et par minutter. Smag til med salt og peber og lad det koge ca. To minutter. Server straks herefter. Tips: Kan evt. serveres i en udhulet peberfrugt som har fået fem minutter i oven på 200grader eller til at de har fået farve. Så skal kartoffelstykker, log og pølser bare skæres i mindre stykker. På denne måde kan retten også blive en sjov forret. God appetit |
|
Opskriften er vist 4119 gange,
og udskrevet 73 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne