Kalkun - Skovfogedens
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Mosegaard Skovbrug Indsendt : Red : |
|
|
Kød:
Kalkunbrystet renses for sener og skæres/flækkes således det kan flades ud til 'en' skive. Champignon, blegselleri og løg skæres i meget små tern og ristes på pande i lidt olie. grøntsagerne smages til med salt og peber. Blandingen lægges på det udskårne kalkunbryst hvorefter kalkunbrystet rulles sammen og lukkes med enten kødnåle eller snørers med kødtråd. Steges ved ca. 160 gr. i ca. 2 timer. Når kødet er brunet tildækkes det med folie så det ikke bliver tørt Kartofler: Kartoflerne (små) koges i 5 - 10 min. Kartoflerne dampes tørre og vendes her efter i smeltet smør med hakket persille. Kartoflerne ristes her efter på pande i rigeligt smør Sauce: Blegselleri - Løg - Pastinak skæres i små tern og ristes i gryde med lidt god olie. Når grøntsagerne er ' klare' tilsættes piskefløde, hakket purløg samt hvidløg ( evt. presset eller i tynde skiver ) Saucen koges ind til passende konsistens og smages til med salt og peber. Tips: Serveres evt. med ristede appelsinskiver ristet i honning og hakkede hasselnøder |
|
Opskriften er vist 9795 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Mundilfare - 2009-10-20 07:10:18 Rigtigt lækkert! - Jeg supplerede med 3 fed finthakkede hvidløg og det gav lige et ekstra pift! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne