Hvid labskovs med okseribber
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet skæres i tern på 2-3 cm som sættes over i rigeligt vand og koges op.
Hældes i en sigte og skummet skylles grundigt af.
Sættes over igen sammen med løg i tern med vand så det lige dækker. Salt tilsættes, samt peberkorn og laurbærblade, i en krydderipose evt. et kaffefilter snøret med kødsnor. Koges til kødet er mørt ca. 1½ time. Tilsæt ekstra vand undervejs, når kødet er mørt skal vandet lige knapt dække. Når kødet er mørt tages krydderiposen op. I en anden gryde koges kartofler i tern, de moses let inden de hældes i gryden med kød og kogevand, det hele røres sammen. Retten kan pyntes med klippet purløg og med en klat smør, og rødbeder ved siden af, samt evt. rugbrød. Tips: Okseribbe er det kød der sider mellem ribbenene på f.eks højreb, der kan også sagtens bruges andre stykker okse. f.eks. skank. |
|
Opskriften er vist 10756 gange,
og udskrevet 104 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne