Græsk Pande
Hovedingrediens : Oksekød - Oksebov Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Mosegaard Skovbrug Indsendt : Red : |
|
|
Brun kødet i god olivenolie
Tag kødet af panden Løg og squash skæres i tern og brunes Herefter tilsættes hakkede tomater og majs Lad grøntsagerne koge lidt ind og tilsæt herefter kødet - Lad retten 'simre' ca. 30 min. ved svag varme til kødet er helt mørt. Tilsæt evt. flere hakkede tomater og smag til med salt, peber og oregano Inden retten serveres tilsættes 4 - 6 pressede hvidløg - Retten kan med fordel tilberedes 1 - 2 timer før servering så den for lov til at trække lidt Tips: Der serveres godt brød til retten - f.eks. Italiensk Bondebrød m. Timian eller 'købe flutes' skåret i skiver og smurt med en blanding af olivenolie - 'blå' ost og hvidløg - varmes i ovn ved ca. 160 gr. ca. 20 min |
|
Opskriften er vist 8677 gange,
og udskrevet 199 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne