Græsk Pande

Græsk Pande, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksebov

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Mosegaard Skovbrug

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.oksekød i tern - gerne bov eller tyksteg
1 stort løg
1 squash
1 ds.majs - søde
1 ds.hakkede tomater
4-6 fedhvidløg
 Salt
 peber
 oregano
 
Opskrift:
Brun kødet i god olivenolie
Tag kødet af panden
Løg og squash skæres i tern og brunes
Herefter tilsættes hakkede tomater og majs
Lad grøntsagerne koge lidt ind og tilsæt herefter kødet - Lad retten 'simre' ca. 30 min. ved svag varme til kødet er helt mørt.
Tilsæt evt. flere hakkede tomater og smag til med salt, peber og oregano
Inden retten serveres tilsættes 4 - 6 pressede hvidløg -
Retten kan med fordel tilberedes 1 - 2 timer før servering så den for lov til at trække lidt

Tips:

Der serveres godt brød til retten - f.eks. Italiensk Bondebrød m. Timian eller 'købe flutes' skåret i skiver og smurt med en blanding af olivenolie - 'blå' ost og hvidløg - varmes i ovn ved ca. 160 gr. ca. 20 min





karakterer:
Opskriften er vist 8635 gange,
og udskrevet 199 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu