Stegte råger

Stegte råger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6 flåede rågeunger
50 g.flødeost
1 tsk.tørret knust enebær
 salt
 peber
50 g.smør
1 spsk.olie
2-3 dl.bouillon
1 dl.piskefløde
2.5 dl.cremefraiche 38%
 
1000 g.nye kartofler
 brøndkarse
 
 julesalat
 æbler
 nødder
 
Opskrift:
Fordel flødeosten i de istandgjorte råger og drys dem indvendig med krydderier, ombind dem med bomuldsgarn og brun dem i smør/olie til de er gyldne.

Læg rågerne på siden og drys salt og peber over. Hæld bouillon og fløde ved. Småsteg rågerne under tætsluttende låg ca. ¾ time. Vend dem hvert 10. minut.

Tag rågerne op, fjern garnet og hold dem varme i serveringsfadet dækket med folie. Hæld creme fraiche i sovsen, lad den indkoge, tilsæt evt. kulør og smag den til.

Julesalat med æbler og nødder:
Skær rodskiven af 2-3 julesalt og skær rodstokken ud med et kegleformet snit. Snit julesalaten, ikke for fint. Vend den straks i ca. 3-4 spsk. friskpresset appelsinsaft. Tilsæt to røde æbler skåret i terninger og 50 g. grofthakkede nøddekerner. Bland begge dele med julesalaten og smag til med citronsaft. I stedet for julesalat kan bruges kinesisk kål.


Servering:
Hæld lidt af sovsen over rågerne og server dem med nye kartofler, brøndkarse, sovs samt julesalat med æbler og nødder





karakterer:
Opskriften er vist 8135 gange,
og udskrevet 172 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu