Stegte råger
Indsendt : Red : |
|
|
Fordel flødeosten i de istandgjorte råger og drys dem indvendig med krydderier, ombind dem med bomuldsgarn og brun dem i smør/olie til de er gyldne.
Læg rågerne på siden og drys salt og peber over. Hæld bouillon og fløde ved. Småsteg rågerne under tætsluttende låg ca. ¾ time. Vend dem hvert 10. minut. Tag rågerne op, fjern garnet og hold dem varme i serveringsfadet dækket med folie. Hæld creme fraiche i sovsen, lad den indkoge, tilsæt evt. kulør og smag den til. Julesalat med æbler og nødder: Skær rodskiven af 2-3 julesalt og skær rodstokken ud med et kegleformet snit. Snit julesalaten, ikke for fint. Vend den straks i ca. 3-4 spsk. friskpresset appelsinsaft. Tilsæt to røde æbler skåret i terninger og 50 g. grofthakkede nøddekerner. Bland begge dele med julesalaten og smag til med citronsaft. I stedet for julesalat kan bruges kinesisk kål. Servering: Hæld lidt af sovsen over rågerne og server dem med nye kartofler, brøndkarse, sovs samt julesalat med æbler og nødder |
|
Opskriften er vist 8135 gange,
og udskrevet 172 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne